Locație

Str. Cloșca, Nr. 8, Bl. B3, Cc. C, Ap. 26, Parter

Telefon

0737 172 174

Despre Radiatii

In centrul de radiologie X Ray Dent sanatatea pacientilor nostri este cea mai importanta preocupare. De aceea am investit in cea mai noua si moderna aparatura digitala VATECH, lider in domeniul imagisticii, care foloseste tehnologia Green CT. Această tehnologie inovatoare reușește să ofere pacienţilor şi medicilor stomatologi cele mai acurate imagini radiologice, la cel mai scăzut nivel de radiatii, conform principiului ALARA (as low as reasonably achievable).

Cantitatea de radiație primită de corpul nostru este măsurată în mSv. În fiecare an suntem expuși la aproximativ 3.6 mSv din fondul natural de radiații care vine de la pamant și din spațiul atmosferic, dar și de la multe alte surse artificiale cum ar fi cuptoare cu microunde, telefoane mobile, televizoare, monitoare, antene, linii de înaltă tensiune, etc. Doza medie de radiatii absorbita de fiecre dintre noi prin expunere naturala in fiecare zi este de 10 mSv.
Cantitatea de radiație pe care o primiți în timpul unei examinări radiologice în stomatologie este foarte mică, asa cum reiese și din exemplele următoare:

Despre Noi

X Ray Dent – clinică specializată în radiologie dentară, tomografie și imagistică

Contact

Program

Dentima

Copyright © 2023 – Toate Drepturile Rezervate